СВЯЖИТЕСЬ НАПРЯМУЮ

Друк на USB флешках у Києві

Компанія «OnPrint» надає послуги друку та гравіювання на USB флешках у Києві з використанням сучасного поліграфічного устаткування. Залежно від вибору клієнта, зображення може бути виконано в 1, 2, 3 кольори або ж бути повнокольоровим. Технології нанесення зображень, які ми використовуємо, дозволяють реалізувати завдання будь-якої складності.

ВИДИ USB ФЛЕШЕК

ПЛАСТИКОВІ USB ФЛЕШКИ

Такий носій має доступну вартість і широку колірну гамму.

МЕТАЛЕВІ USB ФЛЕШКИ

Ціна накопичувача з металевим корпусом трохи вище, однак, такі флешки більш практичні і стійкі до пошкоджень.

ДИЗАЙНЕРСЬКІ USB ФЛЕШКИ

У нас ви зможете підібрати оригінальні носії: за кольором, формою, розміром і матеріалом. Ми допоможемо вам знайти найкраще рішення відповідно до ваших побажань.

ТАМПОДРУК

Найшвидший і економний спосіб друкувати. Підійде для будь-яких матеріалів. Саме тамподрук виручить, дозволивши нанести логотип, якщо флешка не плоска, а складною або нестандартної форми.

УФЛЬТРАФІОЛЕТОВИЙ ДРУК НА USB ФЛЕШКАХ

Забезпечить насичену, яскраву картинку. Можлива двосторонній друк, а також друк білим кольором, якщо сама флешка темна. Доповнює УФ-друк лакування, вибіркова або повна. УФ-друк недорога і підійде, якщо флешки потрібні солідним тиражем.

ГРАВІРОВКА НА МЕТАЛЕВИХ USB ФЛЕШКАХ

Виглядає вишукано і дорого, довговічна. Підходить для ВІП-флешок, які будуть випущені обмеженим тиражем.

У ВАС ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ!



Вимоги до макетів

Вимоги до макетів

Tiff, Ai, Eps, Pdf, Psd, Cdr, Jpeg

Вимоги до файлів

– Колірна модель CMYK;
– Всі шари повинні бути зведені в єдиний шар Background, без додаткових альфа-каналів (Channels), шляхів (Paths);
– Растрові зображення повинні бути в натуральну величину (1:1);
– Дозвіл для широкоформатного друку (3*6м і більше) 50-72 dpi;
– Дозвіл для інтер’єрного друку (наприклад 1,6*1,2 м) 150-200 dpi.;
– Чорний колір повинен бути складеним C – 50%, M50%, Y50%, K100%

Порядок відправлення та передачі макетів:

Макети для друку приймаються по e-mail, доданими до листа, і за посиланням із загальнодоступних файлообмінного сервісу drive.google.com.

Ми не приймаємо претензії до відбитків, якщо вони виконані за вашим макетом та/або без попередньої обробки.

Якщо у вас немає готового макета або ви сумніваєтеся в його правильності, наш дизайнер допоможе Вам.

Друк на USB флешках у Києві

Компанія OnPrint виготовляє на замовлення флешки з доставкою по Києву. У нас можна замовити нанесення логотипу на аксесуари за вигідною ціною. Ми виготовляємо як невеликі, так і великі партії товарів.

Брендована флешка – це ефективний рекламний інструмент. Її можна піднести в подарунок співробітникам, клієнтам і навіть партнерам по бізнесу. Крім того, флешки можна роздавати під час акцій або презентацій.

Виготовлення флешок з нанесенням фірмової символіки здійснюється в стислі терміни. Ми виробляємо продукцію швидко і гарантуємо бездоганну якість готових виробів.

Види флешок

Флешки виготовляються методом повноколірного друку. Особливо добре вона лягає на такі матеріали, як:

шкіра,
дерево,
пластик,
метал.

Також ми пропонуємо флешки з гравіюванням – солідний і презентабельний  сувенір, який стане відмінним подарунком для боса або бізнес-партнера. Брендовані аксесуари підвищують лояльність споживачів, впізнаваність бренду і позитивно впливають на формування іміджу компанії.

Переваги продукції

За допомогою флешок з нанесенням логотипу можна привернути увагу до бренду, товарів або послуг. Така реклама буде користуватися безсумнівним успіхом, але тільки за умови, що аксесуари виготовлені якісно. Ми гарантуємо клієнтам:

Бездоганна якість друку зображення. Чіткого і яскравого малюнка на корпусі аксесуара вдається домогтися завдяки використанню спеціальної технології. Малюнок може наноситися на частину корпусу або по всій площі, чорнило висихають моментально. Друк зображень можлива в широкій гамі кольорів. Застосовуються спеціальні чорнило, які дозволяють отримати картинку з максимальною деталізацією.
Стійкість зображення. Завдяки спеціальній технології друку зображення виходить максимально стійким. Воно не зітреться навіть при частій і тривалій експлуатації флешки, тому фірмова символіка вашої компанії буде постійно на очах у власника аксесуара.
Доступна ціна. Ми не завищуємо вартість виготовлення продукції і розраховуємо ціни індивідуально, враховуючи різні фактори: необхідний тираж, побажання замовника, складність друку. Остаточну ціну озвучить менеджер після обговорення деталей замовлення.

Крім фірмової символіки, на флешки також може наноситися будь-яке інше зображення. Надати ескіз ви можете самостійно, також макет малюнка може розробити дизайнер нашої друкарні. Щоб зв’язатися з ними, скористайтеся зазначеними на сайті контактами.

Обратный звонок