СВЯЖИТЕСЬ НАПРЯМУЮ

ДРУК НА ТЕКСТИЛЬНІЙ ПРОДУКЦІЇ В КИЄВІ

Друк на текстильній продукції в Києві вже зробила крок за межі звичних картинок на папері. Друк на тканинах справжні майстри профі перетворили на мистецтво і конкурентну боротьбу шедеврів. Профільне виробництво безустанно вдосконалюється:

реалістичніше стають переносяться зображення;
продовжується їх експлуатаційний період;
нівелюється вигоряння на сонці і стирання. Це важливо при друку на парасольках;
здешевлюється собівартість продукції;
стійкіше барвники переносять багатоциклічні прання;
зростає термостійкість, що дозволяє застосовувати прасування, що важливо при друку на одязі;
вдосконалюється, налагоджується сервіс.

ШОВКОГРАФІЯ

При шовкографії кожен колір на тканинну основу наноситься, тільки дотримуючись сувору черговість. Економічні розрахунки показали, що замовлення менш як 20 примірників нерентабельний, тому метод хороший для створення великотиражних замовлень (друк на футболках). Шовкографією можливо створювати унікальні колірні тандеми. Політ дизайнерської фантазії технічні пристосування не обмежуються.

ТЕРМОДРУК

Термодрук поширюється на використання спеціальної плівки. Першим етапом особливого технологічного процесу служить перенесення зображення на термотрансферний папір. Потім ріжеться заготівля на плотері. Якщо це повнокольорове зображення, то воно не повинно заступати за розміри аркуша А4. Потім специфічний матеріал термопресом упаюється в тканину. Ідеально метод підходить для одиничного замовлення або критично малого тиражу (друк на наметах).

ЦИФРОВИЙ ДРУК

Але рекордсменом в даній області є прямий цифровий друк. Це новітня профільна розробка без аналогів. При подібному способі друку на футболках, фарба стає частиною тканини. Вона переносить сотні циклів прань в пральних машинах, не линяє, не липне до підошви праски, не відклеюється.

У ВАС Є ПИТАННЯ?

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ!



Ваше ім'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок