СВЯЖИТЕСЬ НАПРЯМУЮ

Друк на парасольках в Києві

Якщо Вам необхідно нанести логотип, фірмову символіку або зображення на парасолі в Києві то ви звернулися за адресою. Ми виробнича компанія і друкуємо на рекламній продукції безпосередньо, без посередництва рекламних агентств. Це дозволяє скорочувати ваші витрати на проведення рекламної компанії. Ваше замовлення завжди буде виконано якісно і в строк.

ДРУК НА ПАРАСОЛЬКАХ

Друк на парасольках викликає в першу чергу асоціації декоративного характеру. Справді, яскравий сонячний принт – такий собі фрагмент теплого літа – доведеться до речі в сіру дощову осінь. Друк на самих різних зонах активно використовується для створення рекламної, сувенірної та призової продукції в Києві. Для цього на купол наноситься логотип або інша корпоративна символіка. На парасольках принт може розміщуватися одним з трьох способів:

НА ОДИН СЕГМЕНТ

Це найдешевший, але при належному майстерності самий елегантний і ненав’язливий спосіб. Решта часточки залишаються колишнього кольору, і тільки одна виділяється серед них стильних зображенням або просто іншим відтінком

НА КІЛЬКА СЕГМЕНТІВ

Такий друк дозволяє використовувати два або три суміжних ділянки або розосередити малюнок по віддаленим один від одного часточках. Зображення можна повторювати або наносити на кожен сегмент унікальний принт

НА ВЕСЬ КУПОЛ ПАРАСОЛЬКИ

Цей варіант найкраще підходить для прикраси власного аксесуара або підготовки його в подарунок. Дуже красиво буде виглядати розділений на сегменти міський або природний пейзаж: фотографія або репродукція

У ВАС ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ!



Вимоги до макетів

Вимоги до макетів

Tiff, Ai, Eps, Pdf, Psd, Cdr, Jpeg

Вимоги до файлів

– Колірна модель CMYK;
– Всі шари повинні бути зведені в єдиний шар Background, без додаткових альфа-каналів (Channels), шляхів (Paths);
– Растрові зображення повинні бути в натуральну величину (1:1);
– Дозвіл для широкоформатного друку (3*6м і більше) 50-72 dpi;
– Дозвіл для інтер’єрного друку (наприклад 1,6*1,2 м) 150-200 dpi.;
– Чорний колір повинен бути складеним C – 50%, M50%, Y50%, K100%

Порядок відправлення та передачі макетів:

Макети для друку приймаються по e-mail, доданими до листа, і за посиланням із загальнодоступних файлообмінного сервісу drive.google.com.

Ми не приймаємо претензії до відбитків, якщо вони виконані за вашим макетом та/або без попередньої обробки.

Якщо у вас немає готового макета або ви сумніваєтеся в його правильності, наш дизайнер допоможе Вам.

Друк логотипів на парасольках в Києві

Парасольки давним-давно стали невіддільною приналежністю нашого життя. Як часто він і нас рятують і в дощ, і в спекотний день, приховуючи від палючих променів сонця. Проте в наш час цей пристрій може служити прекрасним засобом реклами.

Реклама на парасольках

Яке б то не було накреслення виконується за допомогою технології шовкографії. Рекламу переносять на одну-дві частки склепіння парасольки. Якщо це потрібно зробити по полю всього купола, то така можливість теж є, але лише в виробничих умовах, коли парасолька перебуває на етапі складання.

Рекламу на парасольках в Києві можна нанести за допомогою вишивки. Також можливо на одному з куполів виготовити штамп-бирку фірми.

Цікавий варіант: логотип наноситься на застібку парасольки. Такий не кидок і в той же час помітний. Ще одне рекламне місце – ручка. Переносять на неї будь-яку рекламу за допомогою тамподруку. На рукоятках з дерева роблять гравіювання лазером. Такий спосіб друку на парасольці дуже привабливий зовні й прикрашає всяку форму парасольки. Ефектно виглядають парасольки з логотипом, нанесеним на маленький шильдик – спеціальну дощечку-бирку.

Сучасні технології друку на парасольках

Розміщення реклами на парасольках в Києві стало доступним з виникненням інноваційних технологій, коли стала реальний друк, нанесена на парасольки у вигляді будь-яких малюнків, креслень і т. д. Така печатка стала прекрасним видом зовнішньої реклами. А тепер набирає популярності ще й нанесення на поверхню парасольок особистісних зображень. Прекрасний подарунок близькій людині!

В даний час друк на парасольках в Києві проводиться за кількома методиками – вибір їх залежить від якості зображення, специфіки матеріалу і необхідного числа копій. Тканинний купол парасольки – це основне поле, на якому розміщується будь-яке зображення. Він має водовідштовхувальні властивості, а значить, потребує вживання особливих матеріалів і фарб. Найбільш популярна методика нанесення друку на парасольки шовкотрафаретний друк. Завдяки їй, на купол наносяться монохромні або різнокольорові малюнки, пускаються в діло незвичайні фарби, що імітують золото, срібло.

Є інший спосіб. Застосовується друк на парасольках за допомогою термопереносу особливої плівки на тканинну основу. Цей спосіб зарекомендував себе в Києві як найактуальніший і прийнятний за умови малих тиражів.

Інші фірми та організації Києва для нанесення зображень на купол парасольок динамічно користуються цифровим друком. Особливо ця технологія виправдує себе в роботі з білими та іншими однотонними парасольками – на них вдало розміщують різнокольорові зображення і малюнки.

Ваше ім'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок