СВЯЖИТЕСЬ НАПРЯМУЮ

Друк меню в Києві

изайнери компанії OnPrint розробляють моделі і друкують меню для ресторану згідно побажань замовників, при цьому враховуються такі нюанси:

  • загальне стильне оформлення залу;
  • специфіка кухні;
  • особлива увага приділяється матеріалу для виготовлення продукції;
  • підбір незвичайних геометричних форм для друку меню.

ВИДИ ВИГОТОВЛЯЮТЬСЯ МЕНЮ

  • Класичний. Найбільш поширений тип, за допомогою якого клієнт формує замовлення страв. Тут для кожного з них вказана вартість, відвідувач вибирає страви на власний розсуд.
  • Табльдот. У такому меню, вартість замовлення фіксована, а клієнт вибирає по одній страві з кожної категорії – від закусок до супів, гарячих страв і десертів.
  • Приксфикс. Ознайомлювальне меню, де клієнту пропонують відразу набір страв за фіксованою вартістю без можливості їх вибору.
  • Дегустаційні меню. Спеціальний тип меню з малими порціями, що дозволяють спробувати фірмові страви ресторану до основного замовлення.
  • Барна карта. Є асортиментним переліком і одночасно прейскурантом наявних алкогольних напоїв, розбитих на розділи. Включає в себе вина, міцний алкоголь, пиво і т д.
  • Десертна карта. Окреме меню по десертів з докладним описом їх приготування, компонентів та іншими характеристиками.
  • Кальянна карта. Спецменю з упором на фірмові кальяни та супутні товари/послуги.
  • Караоке-меню. Докладний перелік наявних пісень для караоке, зручно структурованих за категоріями.

МЕНЮ В ПАПЦІ

Виготовлення меню в папці з кашованого картону, натуральної або штучної шкіри відмінний спосіб захистити внутрішній блок і продовжити термін служби меню. Папка меню – це красива і надійна обкладинка з повнокольоровим друком або тисненням фольгою, широкий вибір кріплень з можливістю легкої заміни аркушів при будь-якому типі кріплення

ЛИСТОВЕ МЕНЮ

Друк меню на дизайнерському фактурному щільному папері або звичайній щільній 300гр з ламінацією УльтраБонд і гарантією на відклеювання плівки. Зазвичай має формат А3 (297х420 мм) або складений навпіл в А4 (210х297 мм). Популярний варіант для текстових меню, кальянних карт і різноманітних спеціальних пропозицій

ЗШИВКА НА БОЛТАХ

Зшивка листів меню в корінець на металевих болтах, висота ніжки підбирається під товщину блоку меню. Болти бувають золоті і срібні. При зшиванню на болтах, обкладинку роблять з щільного паперу, а внутрішній блок друкується на папері середньої щільності і на всіх аркушах використовується ламінація УльтраБонд з гарантією на відклеювання

У ВАС ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ!



Вимоги до макетів

Вимоги до макетів

Tiff, Ai, Eps, Pdf, Psd, Cdr, Jpeg

Вимоги до файлів

– Колірна модель CMYK;
– Всі шари повинні бути зведені в єдиний шар Background, без додаткових альфа-каналів (Channels), шляхів (Paths);
– Растрові зображення повинні бути в натуральну величину (1:1);
– Дозвіл для широкоформатного друку (3*6м і більше) 50-72 dpi;
– Дозвіл для інтер’єрного друку (наприклад 1,6*1,2 м) 150-200 dpi.;
– Чорний колір повинен бути складеним C – 50%, M50%, Y50%, K100%

Порядок відправлення та передачі макетів:

Макети для друку приймаються по e-mail, доданими до листа, і за посиланням із загальнодоступних файлообмінного сервісу drive.google.com.

Ми не приймаємо претензії до відбитків, якщо вони виконані за вашим макетом та/або без попередньої обробки.

Якщо у вас немає готового макета або ви сумніваєтеся в його правильності, наш дизайнер допоможе Вам.

Друк меню в Києві

Друк меню для ресторану в Києві

Візитною карткою кожного закладу в Києві, будь то звичайна громадська їдальня, дорогий ресторан, пельменна і кафе, є меню. При його розробці слід приділити велику увагу, як його змісту, так і належного оформлення.

Для цього варто звернутися до професійних дизайнерів, які допоможуть так скласти і роздрукувати меню для кафе, що воно стане дзеркалом відображення атмосфери закладу, буде підвищувати його статус та імідж, а також почне активно привертати увагу клієнтів.

Яким має бути меню

Грамотне виготовлення меню в Києві – успіх справи. Це підтвердять імениті ресторатори, керуючі, кухарі. Щоб рекламоносій виграшно виглядав, необхідно враховувати, що він обов’язково має бути:

красиво оформленим;

інформативним і повним;

зрозумілий;

актуальний;

структурований.

Якщо враховувати всі ці вимоги, то виготовлення специфічної реклами в Києві – дуже відповідальна справа. Доручити його краще професіоналам.

Формат і зовнішнє оформлення меню

В залежності від виду Київського закладу, розміри меню для кафе і ресторану будуть відрізнятися, як асортиментом страв, так і багатством винної карти. Більш креативно і солідно виглядає виріб, виготовлений у вигляді папки з красивим і дорогим палітуркою, адже воно відразу приверне увагу відвідувачів і дозволить вже на початковому етапі скласти про заклад особливе уявлення.

Що стосується колірної гами у виготовленні друкованого поля для ресторанів, піцерій та інших закладів, тут можливі варіанти. Загальне правило полягає в тому, що оформлення носія реклами і загальний стиль закладу повинні перегукуватися. Взявши в руки меню, клієнт повинен розуміти, де він знаходиться, і чого варто очікувати.

Якість друку меню в Києві

Розробка рекламного продукту неможлива без завершального етапу – друку затвердженого варіанту. Тут необхідно бути гранично уважними. Адже навіть відмінно продуманий і правильно складений набір страв, здатна зіпсувати всього лише неправильно обрана папір і обкладинка. Тому при виготовленні меню варто використовувати папір високої щільності і якості, щоб домогтися красивої і повної передачі кольору і графіки. А міцна і стильна обкладинка дозволить зберегти меню в цілості й схоронності. Це дуже важливо, оскільки до нього будуть торкатися руки безлічі відвідувачів.

Не поскупіться на тиснення. Воно вигідно підкреслює ексклюзивність, свіжість смаку, нові віяння. Золочення вкаже на стриману розкіш, багатство, богемність вашого закладу в Києві. А тиснення в тандемі з золоченням, срібленням-Кращий тандем для даного рекламного продукту.

Обратный звонок